close
تبلیغات در اینترنت
شناسایی مواد غذایی فاسد با کاغذ تورنسل (لیتموس)

تبلیغات

آرشیو

درباره ما

    سایت علمی و پژوهشی ژرف اندیشان - از این که پس از بازدید از سایت تخصصی ما نظر و پیشنهاد های خود را برای ما بفرستید خوشحال خواهیم شد. با تشکر مدیریت سایت - رضا بیداری

شما هم نویسنده سایت ما باشید!

    شما هم جزء کسانی‌ باشید که می‌خواهید مطلب خود را منتشر کنید با ارسال مطلب خود میتوانید یکی‌ از ارسال کنندگان سایت باشید تنها با فشار دادن ارسال مطلب شما هدایت میشوید به بخش ارسال‌ها و مطلب خود را ثبت کنید .
    ابتدا در سایت عضو شده تا پنل کاربری برای ارسال مطلب برای شما ایجاد گردد.

تعرفه تبلیغات

ورود کاربران

عضويت سريع

    نام کاربری :
    رمز عبور :
    تکرار رمز :
    ایمیل :
    نام اصلی :
    کد امنیتی : * کد امنیتیبارگزاری مجدد

نظرسنجي

    شما کاربر گرامی سایت ژرف اندیشان را چگونه ارزیابی می کنید؟




آمار

    آمار مطالب آمار مطالب
    کل مطالب کل مطالب : 145
    کل نظرات کل نظرات : 19
    آمار کاربران آمار کاربران
    افراد آنلاین افراد آنلاین : 1
    تعداد اعضا تعداد اعضا : 63

    آمار بازدیدآمار بازدید
    بازدید امروز بازدید امروز : 16
    بازدید دیروز بازدید دیروز : 15
    ورودی امروز گوگل ورودی امروز گوگل : 1
    ورودی گوگل دیروز ورودی گوگل دیروز : 0
    آي پي امروز آي پي امروز : 5
    آي پي ديروز آي پي ديروز : 8
    بازدید هفته بازدید هفته : 113
    بازدید ماه بازدید ماه : 444
    بازدید سال بازدید سال : 1,230
    بازدید کلی بازدید کلی : 82,389

    اطلاعات شما اطلاعات شما
    آی پی آی پی : 54.224.11.137
    مرورگر مرورگر :
    سیستم عامل سیستم عامل :
    تاریخ امروز امروز : شنبه 27 مرداد 1397

خبرنامه

    براي اطلاع از آپيدت شدن سایت در خبرنامه سایت عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود

تبادل لینک با سایت ژرف اندیشان

www.jarfandishan.rzb.ir

http://rozup.ir/up/rezafun/tabadol-link.jpg


با تبادل لینک رتبه خود را در گوگل و الکسا بالا ببرید.

اطلاعیه ویژه


سایت ما یک نویسنده حرفه ای برای ارسال مطالب حدید و ویرایش مطالب قبلی استخدام می کند. من خودم به دلیل مشغله های درسی زیاد نمی توانم سایت را ویرایش کنم. 

شما کاربر گرامی می توانید با ایمیل من : re.bidari@gmail.com در تماس بوده و مهارت های خود را ذکر کنید. تا ما از بین شما دوستان عزیز نویسنده برتر را انتخاب کنیم.

با تشکر - مدیریت سایت ژرف اندیشان        نام نویسنده برگزیده در سایت مشخص خواهد شد.

تبلیغات


شناسایی مواد غذایی فاسد با کاغذ تورنسل (لیتموس)

دانشمندان در ایالات متحده حسگر فلورسانس ارزان قیمتی را برای تشخیص مواد غذایی فاسد تولید کرده‌اند که می تواند به آسانی همچون یک کاغذ تورنسل مورد استفاده قرار گیرد.

 تاریخ مصرف روی بسته بندی مواد غذایی می تواند بهترین راهنمای مصرف کنندگان برای سالم بودن غذا در هنگام استفاده باشد. هر چند که سختگیری برای این تاریخ‌ها صحیح نبوده و موجب می شود تا مقدار زیادی از مواد غذایی به صورت زباله درآید. همانطور که در سوپر مارکت‌ها، هر آنچه که تاریخ مصرفش گذشته باشد، بدون توجه به آنکه آیا این غذا واقعا فاسد شده‌اند یا خیر، دور ریخته می شود.

گرچه حسگرهای دقیقی برای شناسایی غذاهای فاسد وجود دارند ( همچون بینی های الکترونیک و یا دیگر حسگرهای فلورسانس) اغلب دارای دستورالعمل‌های طاقت فرسا یا پیچیده و یا فاقد عمومیت هستند، که برای کاربردهای وسیع و جهانی مناسب نمی‌باشند. اریک کول و گروهش از دانشگاه استنفورد کالیفرنیا، حسگر ساده و ارزان قیمتی تولید کرده اند که می‌تواند میزان زباله های غذایی را کاهش دهد. آنها از رشته های ODF (فلوروفورهای متصل شده به یک رشته DNA ) استفاده کردند که به مجرد برانگیختگی نور فرابنفش، پاسخی فلورسنت می‌دهند و بصورت تغییر رنگ در حضور تجزیه گازی تولید شده توسط باکتری‌ یا کپک نمایان است. بعلاوه، می توان این رنگینه‌ها را به کمک چاپگرهای جوهر افشان بر روی کاغذ چاپ کرد و در نتیجه  به راحتی می‌توان از آنها در حجم گسترده ای همانند کاغذهای تونسل استفاده کرد.

«می‌توان محلول‌های جوهری گوناگون ODF ایجاد کرد (یکی حساس به گوشت فاسد، دیگری حساس به کپک و غیره) و آنها را در کارتریج (مخزن جوهر) پرینتر جوهر افشان ریخت و سپس روی کاغذ چاپ کرد، داخل بسته بندی محصولات غذایی قرار داد و از فساد آن باخبر شد. هایوکین کاون؛ یکی از پژوهشگران این پروژه در ادامه می‌گوید: «این حسگرها را می‌توان پرینت کرد و به صورت نوارهای باریک تست غذا فروخت.» اینگ لیو، استاد باتجربه در زمینه شیمی زیست تجزیه ای، با تقدیر از این روش نوین، استفاده از پرینترهای جوهر افشان را بطور خاص مورد توجه قرار داده و  می‌گوید:« افراد دیگری که حسگرهای غذایی تولید کرده و توسعه می‌دهند هنوز به این سطح نرسیده‌اند.» او همچنین اشاره می کند که چنین روشی منجر به تولید انواع دیگری از حسگرهای ارزانتر می‌شود. گرچه وی خاطرنشان می‌سازد که این حسگرها همچنان به تحقیق و توسعه بیشتری نیاز دارند که از آن جمله می‌توان به بالا بردن حساسیت آنها اشاره کرد.


تاریخ ارسال پست: چهارشنبه 25 ارديبهشت 1392 ساعت: 19:52

مطالب مرتبط

بخش نظرات این مطلب


نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی